Céginformációk

Szabászat

Cégünk 1996 óta foglalkozik laptermékek, úgy mint Laminált-lapok, OSB-lapok, MDF-lapok, Rétegelt lemezek és konyhai munkalapok forgalmazásával valamint méretre szabásával illetve élzárásával. Az általunk forgalmazott laptermékek a négy legnagyobb gyártó termékei: Egger, Falco, Interspan és Kronospan. Bútorlap kínálatunk a termékek menüpont alatt érhető el. Kapacitásunk és a méretpontosság érdekében 2008-ban vásároltunk – a meglévő Altendorf vízszintes lapszabász gépünk mellé – egy SCM táblafelosztó gépet, így kapacitásunk közel 3-szorosára növekedett.

CNC megmunkálás

A 2007-ben vásároltunk egy Biesse Rover típusú CNC megmunkáló központot. Segítségével megkezdtük az MDF-bútorajtó gyártást, mind vákuumfóliázott, mind festett kivitelben egyaránt. A CNC gépünkkel a legtöbb marási (íves-marások, szög-marások, profil-marások, nútolás, falcolás stb.) fúrási műveletet el tudjuk végezni nagy pontosság és termelékenység mellett.

Élzárás

Az egyenes alkatrészek élzárására egy Biesse Akron 246-os előmaró egységgel ellátott élzáró gép áll rendelkezésünkre. Lehetőségünk van 0,4mm-2mm ABS élzáró, ill élléc felragasztására a 6mm vastagságú lapoktól kezdve az 50mm vastagú lapokig. Az íves elemek élzárását egy Biesse íves élzáró gép végzi, melyhez Európai Uniós forrásból jutottunk hozzá.

Préselés

Préselési munkálatokat egy Italpresse Trans-Former gépen végezzük. A gép 3 üzemmódban használható: Hidraulikus üzemmódban hideg és max. 130⁰C hőmérsékletig meleg préselést tudunk végezni. A harmadik lehetőség a Vákuumpréselés, amit a 3D vákuumfóliázott MDF bútorajtók gyártásánál használunk.

Felületkezelés

Az általunk forgalmazott Akzo Nobel felületkezelő rendszerek úgy mint lakkok, pácok, kül.- ill. beltéri- festékek felhordását mind nagynyomású, mind hagyományos módszerrel el tudjuk végezni.